12.9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 19:32

Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, a vorbit cu mama sa

spot_img

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, care este internat într-un spital din Olanda, a început să aibă momente de conștiență.

Cumnata lui Andrei le-a povestit jurnaliștilor de la adevarul.ro că Andrei este în continuare intubat la aparate, nu respiră singur.

Vorbeste greu Andrei, perioadele când e conştient sunt scurte…dar, acum, doar a comunicat cu cei din jur.

Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei

Mama lui Andrei, care a reușit să vorbescă puțin cu el, dar și toată familia tânărului ține să mulțumească oamenilor care au fost solidari cu aceste tragedii.

Andrei Găluț este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din Clubul Colectiv. Până acum, familia spune că tânărul a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complicate, toate la mâna dreaptă, dar medicii i-au asigurat că vor urma şi alte intervenții.

El este singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity. Membrii trupei – Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – și-au lansat, pe 30 octombrie, în clubul Colectiv, albumul “Mantras of War”.