11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 4:26

Andrei Chiliman îl invită pe Traian Băsescu la unificarea dreptei în plin scandal de corupție

spot_img

Liderul PDL spune că „toți oamenii fac greșeli”

Andrei Chiliman_SZ

Prim-vicepreședintele PDL, Andrei Chiliman, ignoră uriașul scandal în care este implicată familia lui Traian Băsescu, respectiv fratele acestuia, și îl invită pe președintele României să pună umărul la unificarea dreptei.

Într-un interviu acordat ziare.com, Andrei Chiliman spune că s-ar bucura dacă Traian Băsescu ar susține proiectul unificării dreptei.

M-ar bucura ca preşedintele să susţină proiectul unificării dreptei prin fuziune cu toată tăria şi să permită şi altor oameni şi formaţiuni de dreapta să se alăture

Andrei Chiliman
prim-vicepreședintele PDL

Liderul democrat-liberal consideră că relația dintre noua construcție de dreapta și președintele Traian Băsescu ar trebui să fie una „instituțională corectă” subliniind că șeful statului rămâne în istorie pentru că a făcut două lucruri importante pentru România.

Trebuie să fie una instituţională corectă. Traian Băsescu rămâne în istorie ca preşedintele care a făcut două lucruri impotante: a contribuit la independenţa Justiţiei şi a consolidat parteneriatul strategic cu SUA. Ambele sunt de o importanţă vitală pentru viitorul României.

Andrei Chiliman

În opinia primarului sectorului 1, „toţi oamenii fac greşeli când ocupă funcţii, dar trebuie să ne uităm la ce a făcut pentru ţară şi să analizăm lucrurile la rece, fără pasiuni”.

Valeriu Motoc