27.2 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 18:42
No menu items!

Andreea Paul îl face „gunoi” pe Victor Ponta, la o zi după ce a stat cu el pe aceeași scenă

spot_img

Andreea Paul_Sambra Oilor

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul s-a lansat, luni, într-un atac la adresa premierului Victor Ponta, președinte PSD, folosind un limbaj de maidan, după modelul deja consacrat de Traian Băsescu. Într-o conferință de presă susținută la finalul ședinței Biroului Permanent Național (BPN) al PDL, Andreea Paul a susținut că Victor Ponta este „un gunoi” şi că, dacă românii nu se trezesc rapid, „gunoiul va fi preşedintele ţării”.

Prim-vicepreşedintele PDL a făcut această declaraţie după ce a criticat manifestarea de la Sâmbra Oilor organizată de PSD, arătându-se nemulţumită de faptul că sătmărenii „au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor, la cea mai frunoasă sărbătoare câmpenească, de echipa PSD şi de premierul Victor Ponta”.

Andreea Paul a urcat însă pe scenă, alături de Victor Ponta, la manifestarea de la Sâmbra Oilor. Întrebată de ce a făcut asta dacă nu a fost de acord cu ce s-a întâmplat acolo, Andreea Paul a răspuns sec: „Am urcat pe scenă, pentru că au venit oameni la mine acasă, sunt deputat de Ţara Oaşului„.

Trag un semnal de alarmă transmis de către sătmăreni, care au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor, la cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească, de echipa PSD şi de premierul Victor Ponta. Ei au fost căraţi cu autocarele alături de copii care nu au drept de vot pentru a susţine mafia roşie care a participat la Sâmbra Oilor. Este revoltător că această Sâmbră a Oilor a fost politizată până la refuzul total al democraţiei„, a afirmat Andreea Paul. Ea a adăugat că „totalitarismul” a fost adus la Sâmbra Oilor şi a criticat faptul că economia se prăbuşeşte.

Toate acţiunile, vorbele şi faptele premierului Victor Ponta au dus la o singură concluzie: premierul Ponta este un gunoi. Rezultatul va fi unul singur: la ceea ce se întâmplă astăzi în politica românească, dacă românii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi preşedintele ţării.

Andreea Paul

prim-vicepreședinte PDL

R.D.