10.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021 - 8:00

Andre Rieu începe vineri seria de 7 concerte în Piața Constituției

spot_img

Andre Rieu începe, vineri, seria de șapte concerte pe care le va susține în Piața Constituției, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie

Rieu, Vrijthof, Maastricht

Andre Rieu va urca pe scenă alături de Johann Strauss Orchestra.

Violonistul olandez, Andre Rieu, a sosit joi la Bucuresti, cu un staff alcătuit din 150 de persoane. Și-a adus vioara ”Stradivarius”, evaluată la peste un milion de euro, bucătarul personal, croitoresele, dar și orchestra.

Rieu a spus că Bucureștiul este un oraș special, pentru că doar aici a fost adusă celebra scenă pe care se desfășoară concertele sale în aer liber de la Maastricht. Decorul recreează un templu grecesc, iar pentru montarea sa au lucrat nu mai puțin de 350 de oameni.

Andre Rieu va reinterpreta și un cântec specific românesc, la care îi va fi alături maestrul Gheorghe Zamfir.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele șapte zile de concerte și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18,00, pe cele două intrări amenajate în bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre bulevardul Regina Maria (calea 13 Septembrie).

Biletul achiziționat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la doi ani este gratuit iar pentru cei care depășesc această vârstă trebuie plătit bilet de intrare.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc. Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenții de pază vor percheziționa în detaliu fiecare persoană și orice obiect interzis descoperit la verificări va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.