9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 3:10

Ancuța Cârcu, lider de filială AUR, a primit mandat de arestare într-un dosar de proxenetism. “Sunt în țară, îmi pregătesc valiza!”

Ancuța Cârcu, lider al unei filiale AUR și suspectă într-un proxenetism, a primit, vineri, mandat de arestare, conform Antena 3.

Procurorii o acuză pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei. judecătoria Turda a analizat solicitarea procurorilor și a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În același dosar, cunoscut sub numele de ”Proxeneții de Tenerife”, alte patru persoane au mandate de arestare în lipsă, deoarece nu se află în țară.

Contactată de jurnaliști, Ancuța Cârcu, lider al filialei AUR Galați, a spus că deține un club unde “domnii plătesc băutura fetelor” care lucrează în local, dar că nu este treaba ei ce fac angajatele după program iar ea, personal, “nu contorizează păsărica nimănui”. “Sunt în țară… Mă duc să-mi pregătesc valiza și să plec”, a spus ea într-o declarație telefonică în direct la Antena 3.