17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 5:23
No menu items!

Anchetatorii nu au reușit să-l audieze. Poliţistul care a accident mortal o fată pe trecerea de pietoni refuză să dea declarații

spot_img

Poliţistul care a provocat accidentul din Sectorul 1, în urma căruia o fetiţă a murit şi o alta a fost rănită, nu a dat declaraţii, până în prezent, în faţa anchetatorilor, invocând starea emoţională în care se află.

Anchetatorii au încercat de două ori audierea agentului de Poliţie, dar nu s-a reuşit acest lucru, a afirmat avocatul Adrian Cuculis. Poliţistul a invocat starea emoţională în care se află, menţionând că se va prezenta ulterior în faţa organelor judiciare.

Poliţistul a accidentat, săptămâna trecută, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile a murit, cealaltă fiind transportată la spital. 

Potrivit procurorului Radu Călin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după primele cercetări în dosar, s-a stabilit că polițistul nu se afla în momentul accidentului în misiune.

El a precizat că acesta are calitatea de suspect şi i-a fost adusă la cunoştinţă acuzaţia de ucidere din culpă. Poliţistul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

                                                                                                                 Adina Silav