9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 11:07
No menu items!

Ancheta: Zeci de mii de euro aruncați dintr-o mașină aflată în mers, în alta care staționa, sub ochii polițiștilor

spot_img

Întâmplarea a avut loc luni seara, în zona Piața Romană, chiar sub ochii unui echipaj de poliție aflat în patrulare, în zonă. Un șofer a fost surprins, aruncând pe geamul mașinii, un plic în interiorul altei mașini. La o cercetare rapidă polițiștii au descoperit că în plic erau aproximativ 45.000 de euro. I-a lăsat cu gura căscată suma pe care au găsit-o în mașina șoferului, peste 300.000 de euro.

 

“In data de 28 iunie 2021, politisti din cadrul Sectiei 1, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au observat cum un conducator auto a aruncat un plic in interiorul altei masini, dupa care a demarat.

In urma primelor verificari s-a constatat ca in plic se afla o suma mare de bani. De asemenea, in autoturism a fost gasita o alta suma, tot in valuta.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii provenientei sumei de bani, peste 300.000 de euro si aproximativ 45.000 dolari”, a transmis Politia Capitalei.

Au fost identificate ambele persoane. Șoferul care a aruncat cu bani nu a fost retinut, insa sumele gasite au fost confiscate de politie pana la terminarea cercetarilor, se arată într-un comunicat al IGPR.

Conform unor surse judiciare, cei doi sunt din provincie, unul dintre ei fiind un antreprenor.