37.1 C
București
duminică, 1 august 2021 - 17:55

Anchetă la Poliția Titu după crima de la coafor

spot_img

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dâmboviţa a anunțat, joi, că a dispus verificări după ce fosta soţie a militarului care şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu a spus că a fost de mai multe ori la Poliţie, în urma bătăilor pe care le primea de la bărbat, și a depus plângeri împotriva acestuia, dar nu au fost luate măsuri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea, a declarat că, joi, conducerea IPJ Dâmboviţa a dispus efectuarea unor verificări după ce fosta soţie a militarului care şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu a spus că, în trecut, a sesizat poliţiştii despre actele violentele ale bărbatului.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate în spaţiul public. Verificările sunt efectuate de poliţiştii Biroului Control Intern. În cazul în care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, a declarat Ciurea.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că tânăra care a fost ucisă de militar nu depusese nicio plângere la Poliţie.

Sursa Zilei relata miercuri că plutonierul Florin Oprea – care, marți seara, și-a înjunghiat mortal iubita într-un coafor din localitatea Titu, județul Dâmbovița –este un agresor cu antecedente. În 2011, a fost cercetat penal după ce l-a bătut pe concubinul fostei soții. Dosarul, instrumentat la acea dată de un procuror de la Parchetul Judecătoriei Răcari, a fost închis însă, pe motiv că cei doi bărbați s-au împăcat.

 R.D.