15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 8:07

Anchetă internă la Poliția Capitalei. Un polițist nu a intervenit la o urgență pentru că era la pensat

O anchetă internă a fost declanșată la Poliției Capitalei, după ce un agent a fost prins la pensat în timpul serviciului. El se programase la un salon de cosmetică, aflat pe raza altei secții, chiar în timpul unei misiuni.

Polițistul de la Secția 23 a fost găsit la salon atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit. Mai puțin agentul de poliție, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare.

El ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură, susținând  că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon l-a dat de gol. Și jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația, întocmind un raport în care a explicat situația.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc la începutul anului.

“La data de 23 ianuarie a.c., un polițist de la Secția 23 Poliție  a făcut demersuri pentru a se programa la un salon de cosmetică, ulterior deplasându-se la acesta în timpul programului de lucru”, a precizat sursa citată.

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că s-a declanșat o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările referitoare  la acest eveniment.