6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 8:45

Anchetă în Vrancea. Un bărbat a fost găsit împușcat

spot_img

Un bărbat a fost găsit mort, în cursul zilei de luni, în curtea locuinţei sale din localitatea Spătăreasa, judeţul Vrancea. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că omul avea pe corp o plagă produsă prin împuşcare, potrivit IPJ Vrancea. Soția victimei a fost cea care l-a găsit și a anunțat autoritățile.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 11.30. Bărbatul deține legal o armă de vânătoare și se presupune că omul s-a împușcat accidental.

“Dispeceratul a fost sesizat cu privire la faptul că în comuna Ciorăşti, sat Spătăreasa, un bărbat a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din localitate, care prezenta o plagă prin împuşcare”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă judeţean sosit la fața locului nu a mai avut cu ce să îl ajute pe b ărbat și a constat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

“Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.