10.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 22:00

Anchetă la Spitalul Judeţean din Târgovişte în urma unor imagini cu o pacientă legată de pat

spot_img

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a deschis o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce Antena 3 a difuzat imagini cu o pacientă legată cu pijamaua de pat.

spital

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a deschis o anchetă şi face verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în urma difuzării unor imagini cu o pacientă legată de pat la Secţia de Terapie Intensivă a acestei unităţi medicale.

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa s-a autosesizat şi a deschis o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce Antena 3 a difuzat imagini cu o pacientă legată cu pijamaua de pat, în secţia de anestezie-terapie intensivă a acestei unităţi, a anunțat, luni, directorul DSP Dâmboviţa, Sorin Stoica.

El a precizat că reprezentanţii DSP Dâmboviţa au luat legătura cu ministrul sănătăţii, care a cerut ca la spital să fie făcute verificări.

Directorul DSP a spus că verificările au început duminică după-amiază şi continuă luni, până acum neexistând o concluzie a anchetei.

Dacă se confirmă că cele sesizate reprezintă o încălcare a drepturilor pacienţilor, atunci nu mai este doar de competenţa noastră, vor trebui sesizate şi alte instituţii“, a afirmat directorul DSP Dâmboviţa.

R.D.