9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:07

Anchetă la Poliția Vâlcea, după ce doi hoți au evadat din arest / UPDATE

spot_img

Pentru capturarea celor doi au fost instituite filtre pe drumurile din întreg județul. Bărbații au fost dați și în consemn la frontieră

masina politie

  • UPDATE

Cei doi bărbați suspectați de furt care au evadat, marți dimineața, din arestul IPJ Vâlcea, au fost prinși de polițiști.

O anchetă internă a fost deschisă, marți, la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vâlcea, după ce doi suspecți de furt au evadat din arest.

Doi bărbaţi cercetaţi pentru furt au evadat, marţi dimineaţă, din arestul IPJ Vâlcea. Cei doi au fost dați în consemn la frontieră, iar pentru capturarea lor au fost instituite filtre pe drumurile din tot județul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu, a declarat că cei doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, au evadat, cel mai probabil, din toaleta Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Din primele date, se pare că bărbaţii au evadat din toaleta arestului. Au fost instituite filtre la toate ieşirile din judeţ pentru prinderea acestora.

Alina Teodorescu
purtător de cuvânt, IPJ Vâlcea

Polițiștii fac apel la aceia care pot oferi relații despre cei doi evadați – Daniel Cîrja (stânga) și George Culiman (dreapta) – să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

hoti-evadati-din-arestul-politiei

R.D.