14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 18:42

Anchetă la Penitenciarul Colibaşi după ce deţinuţii au postat pe Facebook fotografii de la masa de Revelion

spot_img

penitenciar

O anchetă a fost declanşată de către conducerea Penitenciarului Colibaşi care a decis şi sancţionarea mai multor deţinuţi după ce pe Facebook au fost postate fotografii făcute în penitenciar cu telefonul mobil, de Revelion, deţinuţii apărând în faţa unei mese încărcate cu mâncare, fructe, sucuri sau ţigări.

Potrivit Mediafax, în urma percheziţiilor făcute în camera de deţinere în care sunt cazaţi deţinuţii care apar în fotografii au fost descoperite şi confiscate două telefoane mobile şi accesorii ale acestora, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibași, Andreea Bădescu.

“În urma anchetei interne au fost luate următoarele măsuri: sancționarea disciplinară a persoanele implicate, sesizarea comisiei de individualizare în vederea schimbării regimului de executare şi sesizarea organelor de urmărire penală”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului.

Potrivit purtătorului de cuvânt, urmează a se stabili câţi deţinuţi sunt vinovaţi pentru postarea fotografiilor pe reţeaua de socializare şi ce sancţiuni vor primi aceştia.

Lucian Mera