4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 5:31
No menu items!

Anchetă în cazul morții unei tinere la Maternitatea Buzău

spot_img

Anchetă în cazul morții unei tinere la Maternitatea Buzău
foto: jurnaluldebuzau.ro

Poliţiştii buzoieni au declanşat vineri o anchetă în cazul unei femei de 23 de ani care a murit la Maternitatea din Buzău. Surse medicale au precizat că tânăra, care avea probleme ginecologice, ar fi fost supusă unei intervenţii chirurgicale, după care ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, comisar şef Florina Crucianu, verificările au început în urma unei sesizări formulată de fratele tinerei.

“Am fost sesizaţi de un bărbat cu privire la decesul surorii sale, o femeie de 23 de ani din oraşul Nehoiu. O echipă din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău a început verificările specifice unor astfel de situaţii, cadavrul tinerei fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Buzău pentru necropsie”, a explicat Crucianu.

Potrivit unor surse medicale, femeia de 23 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri, după ce ar fi fost supusă unei intervenții chirugicale. Tânăra ar fi avut probleme ginecologice, iar înainte de a fi supusă intervenţiei chirurgicale ar fi avut sângerări masive.

Conform aceloraşi surse, tânăra ar fi suferit un stop cardio-respirator, iar după operaţie ar fi decedat.

S.Z.