8 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 21:55
No menu items!

Anchetă a Poliţiei Cluj după ce un bărbat a tras cu un pistol cu bile, în timpul unui scandal

spot_img

Scandalul a avut loc în centrul municipiului Cluj-Napoca, într-o zonă în care se află mai multe localuri

politiaPoliţiştii clujeni au deschis o anchetă după ce în zona unor localuri din centrul municipiului Cluj-Napoca a avut loc un scandal între mai mulţi tineri, iar în timpul acestuia un bărbat a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, fără a exista răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a declarat că un scandal a izbucnit, marţi dimineaţă, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, în zona unor localuri, pe fondul unor neînţelegeri între mai mulţi tineri.

În jurul orei 5.30, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, în timpul acesteia s-a folosit şi un pistol cu bile de cauciuc, dar nu a fost nimeni rănit. Două persoane, inclusiv bărbatul care a făcut uz de armă, au fost imobilizate de agenţii de pază şi de poliţişti. În cauză se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au luat parte la altercaţie şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Carmen Jucanpurtător de cuvânt, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă, poliţiştii urmând să vizioneze imaginile pentru a putea continua cercetările.

R.D.