22.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023 - 16:11
No menu items!

Anca Boagiu, vacanță în Kenya, alături de secretarul de stat în MT, Valentin Preda, omul lui Radu Mazăre

spot_img

Fostul ministru PDL al transporturilor, Anca Boagiu, actualmente senator și vicepreședinte al Partidului Popular European, se află în vacanță în Kenya, alături de omul de încredere al unui lider PSD.

Anca Boagiu își petrece vacanța cu un grup de prieteni, printre care se numără fostul consilier al primarului PSD Radu Mazăre, Valentin Răducu Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Senatorul PDL Anca Boagiu, originară din Constanța, s-a îmbarcat, pe 29 decembrie, la bordul unui charter cu destinația Nairobi.

Valentin Preda a mai deținut în ultimii ani de două ori funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, dar a fost și membru în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Prietenii lui Valentin Preda spun despre el că, de fapt, destinația sa preferată este Miami, Florida, astfel că este curioasă alegerea sa de a-și petrece vacanța în Kenya.

Am încercat să luăm legătura cu cei doi, dar telefonul Ancăi Boagiu era închis, iar Valentin Preda ne-a răspuns printr-un sms scurt: „Nu m-a însoțit doamna Anca Boagiu. A folosit același charter (pură coincidență) dar am avut locații diferite”.

Fiind secretar de stat în Ministerul Transporturilor, presupunem că Valentin Preda are proprietatea termenilor, astfel că șite ce înseamnă o cursă charter. Noi știm că înseamnă o cursă aeriană (în acest caz) efectuată pe baza unui contract între operatorul avionului și o altă entitate, de regulă o agenție de turism, dar nu este general valabil. Oare coincidența despre care vorbește Valentin Preda constă în alegerea de către amândoi a aceluiași tur opreator?

R. Dan/A. Topală