6.2 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 11:25

Anca Boagiu ar trebui să meargă la DNA

spot_img

Premierul Victor Ponta a acuzat-o, vineri, la Cluj, pe Anca Boagiu, că este direct vinovată de blocarea programului operaţional sectorial pe Transporturi, spunând că ea va merge, probabil,  la DNA pentru a explica cum a fost organizată licitaţia pentru acordarea contractului autostrăzii Nădlac – Arad.

El a mai afirmat că, pe când era ministru al Transporturilor, Anca Boagiu s-ar fi făcut direct vinovată de acordarea în mod ilegal a contractului alături de Cristina Trăilă de la Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice. Cele două ar fi vinovate de acordarea ilegală a contractului pentru Nădlac-Arad, unei firme al cărei patron face parte din anturajul Ancăi Boagiu.

Premierul Victor Ponta spune că, din cauza organizării presupus ilegale a licitaţiei pentru Nădlac – Arad, programul operaţional pe Transporturi a fost presuspendat.

El a mai adăugat că, probabil, Anca Boagiu va merge la DNA să explice cum a dat contractul pentru autostrada Nădlac – Arad şi cum o ajută câştigătorul licitaţiei în campania electorală.