4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 0:39
No menu items!

ANAT lansează programul “Zile gratuite de vacanţă” 2013

spot_img

ANAT lansează programul “Zile gratuite de vacanţă” 2013
foto: replicaonline.ro

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) a lansat program “Zile gratuite de vacanţă” 2013, care se desfăşoară exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, în perioada 19 iunie – 15 iulie şi 15 august – 31 august 2013.

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiştilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, după modelul “plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7!”. Turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 19 iunie – 15 iulie şi 15 – 31 august pot primi pentru preţul plătit, una sau două nopţi gratuite de cazare.

“Zile gratuite de vacanţă” face parte din proiectul “Vacanţa în ţara mea”, proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, primite cu mare interes de public, precum “Înscrieri timpurii”, “Litoralul pentru toţi”, “Mini-preţuri de vacanţa”, precizează un comunicat al ANAT.

În fiecare ediţie, acest program a reuşit să atragă zeci de hotelieri de pe Aceste oferte şi programele speciale sunt disponibile numai în cadrul agenţiilor de turism membre ANAT şi nu direct, prin intermediul hotelurilor.

A.V.