5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 13:58
No menu items!

Anastacia urmează exemplul Angelinei Jolie. Artista a suportat o dublă mastectomie

spot_img

Anastacia urmează exemplul Angelinei Jolie. Artista a suportat o dublă mastectomie

Cântăreaţa americană Anastacia a dezvăluit marţi că a suportat o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer mamar la începutul acestui an.

Artista, în vârstă de 45 de ani, le-a mărturisit fanilor că în prezent se află „în ultimele stadii de recuperare” după această intervenţie chirurgicală şi că se simte „pregătită pentru a începe un nou capitol” în viaţa ei, informează bbc.co.uk.

Am fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară în viaţa mea la începutul acestui an şi în prezent mă aflu în ultimele stadii de recuperare după ce am suportat o mastectomie dublă. A fost o experienţă intensă, dar mă simt minunat şi pregătită să încep un nou capitol în viaţa mea. Breast Cancer Awareness Month oferă tuturor acelor femei care se luptă cu această boală şansa de a deveni mai puternice şi de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viaţa de două ori. Voi continua lupta şi mă voi folosi de vocea şi de celebritatea mea pentru a sprijini aşa cum pot această cauză

Cântăreaţa americană Anastacia

Cântăreaţa a învins pentru prima oară cancerul în 2003, după ce a suportat o intervenţie chirurgicală şi a efectuat şedinţe de radioterapie. Boala a recidivat, însă, lucru care a fost anunţat la începutul acestui an, fapt ce a determinat-o pe artistă să-şi anuleze proiectele muzicale şi turneul pe care îl avea programat în Europa.

 În primăvara acestui an şi actriţa americană Angelina Jolie a dezvăluit că a suportat o mastectomie dublă preventivă, cu scopul de a reduce riscul de apariţie a cancerului mamar.

C.A.