17.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 14:14

Amenzi de 90.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

spot_img

Poliţiştii bucureșteni au dat, în numai trei ore, amenzi în valoare de 90.000 de lei, în urma unor controale făcute la unităţi de alimentaţie, vizând respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei COVID-19.

Poliţia Capitalei a anunţat că au fost verificate 127 de obiective economice, din sfera alimentaţiei publice, fiind constatate şi aplicate 56 de sanctiuni contravenţionale, în cuantum de 90.000 de lei.

“Au fost vizate toate zonele din municipiu, mai mult sau mai puţin mediatizate, pentru că vrem să ne asigurăm că indiferent de zonă, de cartier, se înţelege că trebuie să respectăm câteva reguli simple: mască, distanţarea fizică, dezinfectarea mâinilor. Toţi vrem să revenim la o viaţă normală şi pentru aceasta trebuie să ne unim forţele, pentru că doar împreună putem reuşi. Obiectivul nostru, al celor implicaţi în verificări, nu este de a sancţiona, ci de a preveni, de a aminti şi reaminti aceste reguli, căci legea se aplică în litera, dar şi în spiritul ei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.