4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 5:54
No menu items!

Ambulanţă implicată într-un accident rutier. Două persoane, rănite ușor

spot_img

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de o şoferiţă care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj pe un bulevard din municipiul Constanţa

ambulanta

O ambulanţă care transporta o pacientă la Spitalul Judeţean Constanţa a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier provocat de o şoferiţă care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj pe un bulevard din municipiul Constanţa. Pacienta şi asistenta din Salvare au suferit răni uşoare.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au precizat că accidentul s-a produs pe bulevardul Tomis, în timp ce ambulanţa, care avea semnalele acustice şi vizuale pornite, transporta un pacient dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit polițiștilor , o şoferiţă care circula tot pe bulevardul Tomis, dar din sens opus, a încercat să facă un viraj la stânga, fără a se asigura, iar autoturismul acesteia a lovit în plin ambulanţa.

În urma accidentului, atât pacienta aflată în autosanitară, cât şi asistenta din ambulanţă au suferit leziuni minore, fiind preluate de o altă autospecială, care le-a transportat la spital.

R.D.