28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:33
No menu items!

”Am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit”, declarația jandarmeriței despre drogurile din poșetă

spot_img

Andreea Cătălina Bumbac, jurista Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, prinsă cu droguri în poșetă, a făcut primele declarații legate de incident. Ea nu recunoaște și dă vina pe o prietenă. 

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a spus fosta purtătoare de cuvânt de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei pentru Observator.

În poșeta Andreei, polițiștii au găsită o bancnotă de 200 lei în care se afla un praf de culoare albă, o fiolă din plastic dur, transparentă și o folie de plastic, tot transparentă, în care se aflau tot prafuri de culoare albă.

Întrebată în primă fază de unde are substanțele găsite în poșetă, jandarmerița a declarat că a fost la un festival cu mai mulți prieteni și a lăsat geanta nesupravegheată, necunoscând cum au ajuns substanțele în poșeta sa.

După care, jandarmerița revine asupra declarației, nu recunoaște fapta și șe apără, spunând că nu știa că în bani se aflau pliculețele. După incident, tânăra a intrat în concediu de odihnă și este consiliată de un psiholog.

„Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a mai declarat Andreea Cătălina Bumbac, jandarmerița.

Tânăra este în concediu de odihnă și este consiliată de un psiholog.

D.Constantin