23.1 C
București
marți, 9 august 2022 - 10:14
No menu items!

Alune cu viermi și pește stricat în meniul de Revelion

spot_img

Aproximativ 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din Podari au făcut scandal, spărgând pahare şi farfurii, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi. Oamenii au chemat și Poliţia, în timp ce personalul unităţii a plecat.

Inspectorii DSVSA Dolj au fost sesizaţi în acest caz marţi dimineaţă şi au mers la restaurant să recolteze probe pentru analize, astfel încât să stabilească dacă peştele servit în noaptea de Revelion era alterat, aşa cum au reclamat clienţii.

Din păcate, aceștia nu pot stabili dacă peştele servit de Revelion la restaurantul din Podari, unde clieţii au făcut scandal, era stricat sau dacă alunele aveau viermi pentru că nu au mai găsit niciun aliment pentru a recolta probe.

„Am fost sesizaţi că la acest restaurant au avut loc incidente neplăcute, în sensul că participanţii la Revelion nu au fost mulţumiţi de modul în care au fost trataţi şi cum au fost serviţi. Aceste necazuri au apărut, cred eu, în primul rând din cauza supraaglomerării localului. Pentru că servirea a fost deficitară şi bucătăria aglomerată, e posibil să fi rămas vreo ladă de peşte afară, să nu mai fi încăput în frigidere. Când am ajuns noi nu am mai găsit nici peşte, nici materie primă, carne sau alte produse alimentare. Nu putem recolta probe nici de la alune şi nici de la peşte, pentru că nu am găsit”, a spus Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.

Acesta a precizat că patronii restaurantului le-au spus inspectorilor că aceia care au luat totul din bucătărie ar fi fost clienţii.

D.M.