25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 18:13
No menu items!

Altercație în trafic rezolvată cu pistolul, pe Calea Rahovei

spot_img

În urma unei altercații in trafic dintre doi șoferi, pe Calea Rahovei, jandarmii bucureșteni au imobilizat un conducător auto care a îndreptat pistolul cu glonţ către altul. Oamenii legii l-au condus pe agresor la secţia de poliţie şi i-au întocmit act de constatare privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port fără drept de armă albă.

„În jurul orei 13,45, pe Calea Rahovei, la capătul tramvaiului 32 a avut loc o şicanare în trafic între două autoturisme. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 41 de ani, a scos un pistol cu glonţ, pe care l-a îndreptat către celălalt şofer” a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache

Un echipaj al Jandarmeriei Capitalei care se afla în zonă a intervenit rapid şi l-a imobilizat pe agresor, care a fost condus la secţia de poliţie pentru continuarea verificărilor.

Din primele cercetări reiese că bărbatul nu deţinea permis de port armă iar asupra lui a fost găsit şi un cuţit.

„Jandarmii i-au întocmit suspectului act de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port fără drept de armă albă, fapte pentru care suspectul riscă până la opt ani de închisoare” a mai declarat Georgian Enache  O.D.