22.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 10:13
No menu items!

Alina Mungiu Pippidi îl vedea prim-ministru pe Raed Arafat, în octombrie 2021. Acum îl reclamă pentru că a primit amendă de la DSP

spot_img

Alina Mungiu-Pippidi s-a supărat pe secretarul de stat Raed Arafat pentru că a primit pe nedrep, susținea ea, amendă de la DSP din cauza necompletării corecte a formularului PLF.

În octombire 2021, înainte de formarea actualei coaliții de guvernare, Alin Mungiu-Pippidi scria că „Nimeni nu are curaj să ia măsurile care trebuie, deci putem avea doar un singur prim ministru în ceasul în care am ajuns să concurăm doar cu Peru la morțile în exces și doar cu bulgarii la număr de morți la zece minute. Pe Raed Arafat, dacă ne mai salvează viața o dată”, în romaniacurata.ro.

La câteva uni distanță, Pippidi s-a enervat pe șeful DSU pentru amenda primită de la DSP, care ține de Ministerul Sănătății.

„Domnilor Baciu, Arafat și onor conducere DSP București, trebuie să recunosc că ați dus pe culmi statul de drept cu amenzi gigantice (3000 de lei fiecare) pentru nimic (voi ați construit o bază de date care nu reține datele, deși emite coduri QR și formulare digitale solicitanților, vedeți alăturat), unde dovezile contrare pot fi prezentate doar instanței la o dată anterioară celei la care ați pus voi scrisoarea la poștă. 

Nu e tentant ca în loc de o plîngere individuală să vă facem o plîngere colectivă pentru abuz în serviciu și încă 3-4 infracțiuni care sar în ochi?„, a scris, duminică, Alina Mungiu Pippidi.