10 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:52

Alina Gorghiu va fi mama unui băieţel, la sfârşitul lunii mai

Copreședinta PNL, Alina Gorghiu, a anunțat luni seara că va deveni mamă la sfârșitul lunii mai, când va naște un băiețel.

Alina Gorghiu a anunţat că va fi mamă la Realitatea TV, în cadrul unei emisiuni la care a fost invitată.

Copreşedinta PNL a mai spus că nu are niciun fel de probleme sau restricţii cu privire la sarcină. “Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simți bine, cu multă energie și cu multe cazne implicite unei sarcini, dar nu are nicio legătură plăcerea unei sarcini cu disconfortul unei campanii electorale”, a adăugat liderul PNL.

Întrebată ce nume va pune copilului, Alina Gorghiu a spus că nu s-a decis încă, dar va fi un nume vechi, care să aibă o simbolistică aparte, precum Dinu sau Vintilă.

Copreşedinta PNL a făcut legătura şi între campania electorală şi momentul naşterii, spunând că nou-născutul va veni “odată cu victoria la Capitală”. Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, iar campania electorală va fi demarată, oficial, la 6 mai. Alina Gorghiu s-a căsătorit în această iarnă, de sărbători, la Curtea de Argeş, cu Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri din guvernul Ponta.

M. Nedelcu