13.1 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 3:33

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu un celebru senator american

spot_img

Liderul PNL a purtat discuții cu senatorul John McCain, unul dintre cei mai importanți politicieni americani în domeniul securității internaționale

Gorghiu_McCain

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a discutat cu senatorul american John McCain despre situația internațională și nevoia ca România să fie un factor de stabilitate în regiune, dar și pe teme interne legate de reforma clasei politice și lupta anticorupție.

Deputata liberal precizează, pe pagina sa oficială de Facebook, că a discutat cu „una dintre cele mai importante voci din politica americană pe chestiuni militare și de securitate internațională”, senatorul John McCain, aflat la al cincilea mandat în Congresul SUA. Alina Gorghiu spune că discuțiile s-au axat pe tema nevoii ca România să fie un factor de stabilitate în regiune, în contextul crizei ruso-ucrainene, precum și pe tema parteneriatului țării noastre cu NATO și cu Statele Unite.

Liderul liberal menționează că, în discuția cu oficialul SUA, a abordat și subiecte de interes intern, precum reforma clasei politice din România, lupta anticorupție și finanțarea campaniilor electorale. „Pot să afirm cu încredere că România are prieteni în Statele Unite ale Americii”, a spus Alina Gorghiu.

Andi Topală