28 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 15:28
No menu items!

Alina Gorghiu, preocupată de viitorul Centurii Capitalei. VIDEO

spot_img

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de socializare un filmulet făcut pe Centura Capitalei, în care se plânge de aglomerație și de proasta infrastructură.

Alina Gorghiu spune că a făcut 10 kilometri într-o oră, în drum spre autostradă. Co-președintele PNL se întâlnește cu organizațiile județene din Mehedinți, Caraș Severin și Maramureș, în următoarele zile.

Nici radare nu pot fi amplasate, ca sa fac o gluma pe seama mea. Revenind intr-un registru serios, Capitala Romaniei, cel mai mare oras al tarii, nu are inca o sosea de centura, dupa 25 de ani in economie de piata. Autostrada Sibiu-Orastie se surpa, dupa ce a fost inaugurata prematur, in scop electoral, de Guvernul Romaniei. Sub actuala administratie centrala nu s-a finalizat nici macar un kilometru de autostrada contractat in acest mandat. Acestea sunt realitatile pe care PSD nu le prezinta si care mentin Romania subdezvoltata.”

Alina Gorghiu pe facebook


În același filmuleț, Gorghiu concluzionează că nu are nimic nici cu CNADNR sau cu guvernul Ponta, dar “un vinovat trebuie să existe pentru faptul că de vreo oră jumătate stau pe amărâta asta de centură a Bucureștiului, care e praf și pulbere.”

„O sa ziceti la un moment dat ca am ceva cu Ponta, n-am nimic cu Ponta. N-am nimic nici cu CNADNR-ul. Insa un vinovat trebuie sa existe pentru faptul ca de vreo ora jumatate stau pe amarata asta de centura a Bucurestiului, care e praf si pulbere. Si credeti-ma ca orice bucurestean, si cred ca orice om care trece pe aici in tranzit si ramane blocat in trafic cu orele, ar prefera sa vada o centura normala si sa voteze guvernul ala cred ca 10-20 de ani la rand, primul guvern care va reusit sa puna biciul pe CNADNR si sa faca centura asta… Si suna simplu, dar centura se pare ca e un lucru care complica lucrurile in Romania si mai ales in Bucuresti”.

Alina Gorghiu pe facebook

Reamintim că CNADNR este în subordinea Ministerului Transporturilor, care până în 2014, când a fost preluat de Dan Șova și apoi Ioan Rus, de la PSD, a fost condus, în ultimii 8 ani, de PNL-iștii Ludovic Orban, O. Silaghi, Relu Fenechiu și Ramona Mănescu, dar și de foștii lideri PDL, actuali parteneri de coaliție ai PNL, Radu Berceanu, Anca Boagiu și Alexandru Nazare.

Andreea Nicolae