22.5 C
București
marți, 11 mai 2021 - 16:58

Alina Gorghiu (PNL): Miss Parlament – o aberație marca Popoviciu

Deputatul PNL Alina Gorghiu este indignată de propunerea democrat-liberalului Alin Popoviciu pentru organizarea unui concurs de frumusețe, Miss Parlament. Alina Gorghiu a declarat pentru Sursa Zilei că această propunere reprezintă pur și simplu o „aberație marca Popoviciu”.

De altfel, Alina Gorghiu a scris pe blogul personal că această propunere nu trebuie încurajată, iar orice fantezie trebuie lăsată la poarta Parlamentului.

Pentru că mulţi vorbiţi despre ideea concursului de frumuseţe, lansată de înţeleptul Alin Popoviciu, fiind inclusă din oficiu în elucubranta enumerare de persoane, mă văd nevoită să vă spun şi părerea mea despre acest subiect. Nu mă măguleşte deloc propunerea şi cred că nu trebuie în niciun fel încurajată, ar trebui lăsată în categoria „mare e gradina Domnului”. Când căldură este prea mare… ideile iau foc şi rezultă nişte proiecte care se doresc incendiare. În realitate, ideea domnului Popoviciu este o aberaţie, şi nu orice fel de aberaţie, ci una care ia amploare. Nu cu parade de Miss se face opoziţie în Parlament. D-nul Popoviciu trebuie să se ciupească şi să realizeze că începe sesiunea şi că orice fantezie se lăsă la poarta Parlamentului

Alina Gorghiu
deputat PNL

Andi Topală