13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 17:32
No menu items!

Alicia Keys a scris o carte pentru copii inspirată din viața ei

spot_img

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul

 alicia keys pregnant

Cântăreaţa Alicia Keys a lansat o carte pentru copii, inspirată din relaţia cu bunica ei. “Blue Moon” este prima carte scrisă de artista americană din seria “The Journals of Mamma Mae & LeeLee”, notează contactmusic.com.

Volumul este inspirat din relaţia specială pe care Alicia Keys a avut-o cu bunica ei şi are la bază aplicaţia interactivă pentru telefoane mobile şi tablete pe care cântăreaţa a lansat-o recent cu scopul de a-i educa şi a-i distra pe copiii din lumea întreagă.

Sunt foarte mândră de această carte. Eu şi partenera mea din acest proiect, Jessica Walton, am vrut să creăm ceva pentru copii care să le arate diversitatea noastră, în calitate de oameni, şi să prezentăm copiilor o serie de sunete diverse şi diferite – cum sună instrumentele muzicale ale amerindienilor, cum sună instrumentele din India, cum sună cântecele lor

Alicia Keys,

cântăreață

“Cartea este inspirată din viaţa mea şi relaţia cu bunica mea”, a adăugat Alicia Keys.

Alicia Keys, care este căsătorită de patru ani cu muzicianul şi producătorul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului este Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, “Songs In A Minor”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu – 14 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards.