1 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 16:46

Alexandru Sassu: Politicienii – în derută, instituțiile de forță – pe poziții

Fostul parlamentar PD și PSD constată o „derută perfectă” pe scena politică

alexandru sassu

Fostul director al TVR, Alexandru Sassu, om politic de marcă încă din anii 90, este de părere că întreaga clasă politică românească se află într-o „derută perfectă”, fiind „la un nivel profesional foarte scăzut”.

Pe fondul acestui haos, Alexandru Sassu consideră că „singurii care știu şi își întăresc pozițiile, sunt cei din spatele instituțiilor (instituției) de forță”, încheind tranșant cu expresia „Trăiască pacea și Securitatea”.

Trecem printr-o perioadă foarte interesantă a vieții politice romanești.
Toată clasa politica şi toate partidele sunt într-o derută perfectă.
Nimeni nu știe ce urmează şi ce ar trebui să facă.
PSD-ul nu știe dacă a pierdut şi guvernarea iar PNL-ul nu știe dacă a câștigat dreptul să preia guvernarea, PMP-ul nu știe dacă mai exista iar UDMR-ul a plecat de la guvernare dar susține guvernul.
La asta se adaugă şi faptul că PNL-ul nu știe cât de unit este cu PDL-ul şi nici cam cum s-ar face asta.
Ponta este prim ministru dar nu e sigur dacă nu cumva ar trebui să plece, Predoiu vrea să fie prim ministru dar nu știe cum şi nici nu-l ajuta nimeni, Johannis e președinte dar nu știe foarte bine ce înseamnă asta.
Dacă la asta adăugăm faptul că cei din spatele lor, fie habar n-au ce trebuie să facă fie dau cu tărie la gioale ca să le ia locul, avem un tablou aproape complet al derutei generale.
Moștenirea regimului dictatorial exercitat de Băsescu își spune cuvântul, clasa politica, aflată oricum la un nivel profesional foarte scăzut şi fără o înțelegere reală a democrației, habar n-are cum să se comporte.
Singurii care știu şi își întăresc pozițiile, sunt cei din spatele instituțiilor (instituției) de forță.
Trăiască pacea şi SECURITATEA

Alexandru Sassu
Facebook