-1.9 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 13:05
No menu items!

Alexandru Nazare lămurește de ce nu se află pe lista pentru europarlamentare

spot_img

Prim-vicepreședintele PNL București, Alexandru Nazare, lămurește, într-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce nu se află pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar și care sunt planurile sale de viitor.

„Nu ma aflu pe lista pentru europarlamentare pentru ca nu mi am depus dosarul de candidatura. Am anuntat clar la intoarcerea mea in PNL ca voi candida doar la alegerile parlamentare din 2020”, a scris Alexandru Nazare, precizând că, „pana atunci scopul meu este acela de a mi ajuta colegii si de a pune umarul la reformarea partidului si a organizatiei PNL Bucuresti”.

Liderul liberal nu consideră că se află în conflict cu Ludovic Orban și apropiații săi, „eu sau organizatia Bucuresti”, „ci ne aflam in conflict sau opunem rezistenta oricui incearca sa intervina in deciziile organizatiei, peste deciziile membrilor sai ALESI statutar sau intelege sa incalce statutul partidului, sa actioneze nedemocratic, abuziv, etc. Consider ca tensiunile aparute in ultimul timp se datoreaza strict proastei comunicari pe care unii au stiut sa o speculeze bine in interes strict personal”.

Pe această cale, Alexandru Nazare urează „succes tuturor celor care intra in competitia pentru alegerile europarlamentare” și roagă liberalii, „in special pe cei din Bucuresti, sa ramanem uniti si sa demonstram prin tot ce facem ca suntem cei mai buni!”

Valeriu Motoc