-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 2:39
No menu items!

Alexandru Nazare, despre revocarea sa: Mi-am făcut treaba la minister, dar am preferat să fiu neutru politic, să nu mă implic în alegerile interne PNL

spot_img

Alexandru Nazare a declarat, pentru jurnalistul Radu Tudor, că toate cifreel arată că el și-a făcut treaba la minister, iar acesta a fost și motivul pentru care nu a vrut să își dea demisia când premierul Florin Cîțu i-a cerut-o.

Nazare a explicat că activitatea sa a fost apreciată de premierul Florin Cîțu și văzând cifrele nu a considerat că este nevoie să își dea demisia. De asemenea, Nazare a ținut să precizeze faptul că a fost neutru politic în această perioadă și nu s-a implicat în războiul din interiorul PNL.

“I-am spus premierului că mi-am făcut treaba, că am rezultate vizibile, apreciate chiar de el de multe ori, reflectate în evaluările instituțiilor internaționale”, a precizat Alexandru Nazare blogul lui Radu Tudor.
 
“I-am spus premierului că stăm bine cu execuția bugetară și că nu am motive întemeiate să-mi înaintez o demisie”, a mai spus ministrul demis.
 
Am considerat înțelept ca în această perioadă să-mi mențin neutralitatea politică, prin prisma poziției de ministru al finanțelor”, a încheiat Alexandru Nazare.
 
E. Stan