12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 13:22

Alexandru Cumpănașu s-a răzgândit. Candidează la prezidențiale și vrea să stea doi ani la Cotroceni

spot_img

Alexandru Cumpănașu a lansat o adevărată bombă joi seara. El a anunțat într-un live pe pagina sa de facebook că a început să strângă semnături în vederea depunerii candidaturii la prezidențiale. 

Înainte, însă, Alexandru Cumpănașu, care este și Președintele Coliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) i-a întrebat pe internauți dacă ei consideră că este momentul să candideze la alegerile preyidențiale. Cumpănașu a precizat că  nu își dorește decât doi ani la Cotroceni. 

“Îmi doresc doar doi ani la Cotroceni. Ar fi de ajuns. O funcţie din asta nu are niciun farmec pentru mine. În doi ani îmi voi da demisia, dacă nu voi rade toate clanurile din ţara asta. Funcţia de preşedinte nu este una de care să te foloseşti conjunctural. Este o funcţie cu putere, dacă ştii să o foloseşti, dacă nu eşti încă un prizonier al sistemului. Ai CSAT, ai strategia naţională de apărare, ai numirile de la DIICOT şi Parchete, ai forţa poporului. În doi ani, toate clanurile vor fi rase”, a mai precizat Alexandru Cumpănaşu.

În numai o oră de la postarea live făcută pe Facebook, Cumpănașu a fost vizualizat de 150.000 de oameni și s-au adunat peste 10.000 ce comentarii pro și contra.  

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, despre care monstrul din Caracal a mărturisit că a ucis-o.