3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:40
No menu items!

Alexandru Ciubotariu: „Pasiunile sunt o completare a personalității noastre”

spot_img

Alexandru Ciubotariu

Graficianul Alexandru Ciubotariu, cunoscut și ca Ciubi sau Pisica Pătrată, este „Artistul zilei” prezentat de Serpentine Series Project în cadrul campaniei „Trăiește Iubește Creează”. Având un portofoliu consistent de lucrări grafice,  artistul plastic ale cărui benzi desenate au fost publicate în numeroare reviste din țară și din străinătate, vorbește despre experiențele personale trăite prin intermediul artei.

„Bucuria artiștilor de a trăi este de fapt modul în care trăiesc artiștii totul. Pentru mulți nu există o diferență între viața lor și munca lor. Cred că această combinație dă acel joie de vivre”, spune Alexandru Ciubotariu. Pentru el, bucuria pe care o trăiește prin artă înseamnă „cufundarea profundă în gânduri și trăiri ce trebuie accesate pentru a realiza lucrarea propusă. Este o bucurie sinceră și unul din puținele momente de trăire adevărată”.

Alexandru Ciubotariu se bucură de timpul liber alături de familie și mărturisește că  sportul ocupă, de asemenea, un loc important în viața sa. Pentru a fi mai creativ consideră că este important ca fiecare dintre noi să avem un hobby. „Fiecare ar trebui să aibă o astfel de pasiune, pentru că deși poate fi și o slăbiciune este o completare a personalității noastre”, adaugă artistul.

În perioada 25 martie – 11 aprilie 2014, campania „Trăiește Iubește Creează” inițiată de grupul Serpentine Series Project prezintă 12 artiști români care vor împărtăși publicului prin scurte interviuri propriile lor experiențe ale bucuriei de a trăi cu artă și micile plăceri ascunse care dau artiștilor acel „joie de vivre”.