20 C
București
vineri, 27 mai 2022 - 3:51
No menu items!

Alertă în Capitală, după ce un bărbat a sunat la 112. A ameninţat că va împuşca un poliţist dacă agentul care a accidentat mortal o fetiță nu va fi arestat

spot_img

Alertă în Capitală, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că are un pistol pe care îl va folosi pentru a face dreptate pentru Raisa, fetița accidentată pe trecerea de pietoni. Individul a cerut ca polițistul care a provocat accidentul să fie arestat, în caz contrar va împușca la întâmplare un alt agent.

Din primele informaţii, DGPMB a fost apelată prin SNUAU 112 de o persoană de sex bărbătesc care a ameninţat că dacă nu va fi arestat polițistul de la Secţia 5, care a accidentat-o mortal pe Raisa, atunci va face el singur dreptate.

”În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”, transmite Poliţia Capitalei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu şi face verificări în vederea identificării persoanei care a sunat.

Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul ar fi sunat de pe o cartelă telefonică, ceea ce face dificilă identificarea.

Raisa şi o altă fetiţă au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. 

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. 

Polițistul vinovat de producerea accidentului este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

                                                                                                                    Adina Silav