3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 8:17
No menu items!

Alertă în cantonamentul naționalei U21. Doi jucători, depistați cu COVID-19

spot_img

Doi jucători au părăsit cantonamentul U21, după ce au ieşit pozitivi la testarea pentru COVID-19, făcută vineri.

Potrivit FRF, în urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate, vineri, de întreaga delegaţie, testare necesară pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi. Anterior acestui test, cei doi au avut câte două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament.

Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și au părăsit cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi.

De asemenea, un alt jucător, Vladimir Screciu, a acuzat probleme de sănătate și va pleca  la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas, de la Sepsi OSK, și Marco Ehmann, de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vor veni în cantonament după aflarea rezultatului.

România U21 continuă pregătirea pentru EURO 2023, competiție pe care țara noastră o va organiza alături de Georgia. Pe 16 noiembrie, de la ora 18.30, tricolorii vor întâlni Italia, la Frosinone.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO:FRF