4.8 C
București
luni, 17 ianuarie 2022 - 13:13
No menu items!

Alertă cu bombă la Chișinău, cu câteva ore înainte de vizita lui Iohannis

spot_img

Alertă cu bombă la două bănci comerciale din capitala Republicii Moldova, în după-amiaza acestei zile fiind așteptat și președintele României la Chișinău

chisinau5

Serviciile de pază ale celor două instituţii financiare au fost informate că sediile acestora ar fi minate. Paznicii au alertat, la rândul lor, administraţia instituţiilor şi pe reprezentaţii MAI, care au evacuat zona.

Poliţia a fost alertată de angajaţii de pază a acestor bănci, care la rândul lor au primit mesaje prin sms, precum că sediile a două bănci diferite au fost minate. Urmează a fi aplicate toate procedurile de verificare. Informaţia a parvenit la orele 9:00. Au fost trimişi criminalişti şi genişti de la BombTeh. Aşteptăm concluzia lor.

Adrian Jovmir, purtător de cuvânt Poliţia Municipiul Chişinău

Una dintre cele două bănci este situată pe Columna, iar alta pe Bănulescu-Bodoni. Strada Banulescu-Bodoni este una dintre arterele unde circulaţia va fi închisă începând cu ora 15, din cauza vizitei lui Iohannis.

Preşedintele României, Klaus Iohannis face, marţi şi miercuri, o vizită oficială în Moldova, şeful statului având pe agendă convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar şi cu liderii principalelor partide politice.

S.Marinescu