-0.9 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 0:55
No menu items!

Alegeri locale în Teleorman, pe 3 februarie 2013

spot_img

Alegeri locale în Teleorman, pe 3 februarie 2013

Guvernul va organiza, pe 3 februarie 2013, alegeri pentru ocuparea posturilor vacantate la Consiliul Judeţean Teleorman şi în nouă localităţi. Premierul Victor Ponta a afirmat joi, în ultima ședință de guvern din acest an, că speră ca aceste alegeri să fie singurele care urmează să fie organizate anul viitor.

La Consiliul Judeţean Teleorman, postul de preşedinte a fost vacantat odată cu numirea lui Liviu Dragnea în Parlament şi în Guvern.

“Pe 3 februarie sunt alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi anul viitor gata cu alegerile. Da, anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri”, a spus Ponta în şedinţa de guvern, moment în care ministrul de Interne, Radu Stroe, a replicat: “Cine ştie ce ne rezervă viaţa”.

Ponta şi-a continuat ideea spunând că vrea ca anul viitor să îi rezerve liniştea necesară pentru a se ocupa doar de administraţie şi mai puţin de alegeri, amintind că în 2014 sunt deja programate alegeri (prezidenţiale-n.r.), astfel încât un an de pauză este binevenit.

R.D.