0.2 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023 - 6:40
No menu items!

Alba-neagra la PNL. A patra, câștigătoare?

spot_img

Fostul membru de vază al PDL-ului condus pe vremuri de Băsescu și Udrea, Cristian Preda, lansează o bombă de presă: Nicolae Ciucă nu mai apucă “rotativa” din 2023, pentru că va fi schimbat acum, în 2022, spre toamnă.

Preda a scris pe Facebook că înlocuitorul bravului general va fi un europarlamentar.

Sursa Zilei a aflat, tot pe surse, că europarlamentarul câștigător ar putea fi Siegfried Mureșan, reales, în urmă cu o lună, vicepreședinte al Partidului Popular European, al cărui grup în Parlamentul European este condus de europarlamentarul german Manfred Weber, unul dintre susținătorii lui Klaus Iohannis la Bruxelles.

De altfel, Mureșan a mai fost luat în calcul ca soluție pentru conducerea PNL, și nu de ieri de astăzi, ci de când a intrat în politică. Numai că discuțiile asupra lui s-au limitat în laboratoare “restrânse”, cu ușile închise, ale decidenților din partid.

Bineînțeles că Siegfried Mureșan are oblăduirea lui Klaus Iohannis, dar președintele ar trebui, totuși, să reflecteze și la faptul că a schimbat trei premieri și președinți la PNL în doi ani, de când și-a făcut “guvernul lui”. Poate de data asta e cu noroc, nu cu ghinion.

Ioana THEODORU