4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 0:24
No menu items!

Alba Iulia: Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat un bar, două persoane fiind grav rănite

spot_img

pompieri

Un bărbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv, fiind acuzat că ar fi incendiat un bar din municipiu, două persoane fiind grav rănite, relatează Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Alba au decis luni arestarea preventivă a unui bărbat, Horea Marius Truţă, cercetat pentru tentativă de omor calificat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de reprezentanţii Parchetului instanţei supreme.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul, care consumase alcool şi participa la o petrecere organizată într-un bar, s-a înarmat cu o macetă cu lungimea de 50 de centrimetru şi cu o sticlă din plastic de 2,5 litri, plină cu benzină, cu care a stropit pardoseala din bar şi pe clienţii aflaţi în interior.

Apoi, el a aprins acest combustibil cu o brichetă, incendiind interiorul localului şi două persoane, care au suferit leziuni la faţă şi la membre.

Cei doi răniți au ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean Alba, fiind ulterior transferaţi la o clinică din Târgu Mureş.

Lucian Mera