31.4 C
București
luni, 2 august 2021 - 12:30

Al doilea copil al prințului William și al ducesei Kate se va naște în aprilie 2015

spot_img

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 8 septembrie

george-royal-baby

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, au anunţat luni într-un comunicat oficial că al doilea copil al lor se va naşte în aprilie 2015, potrivit AFP.

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să confirme faptul că bebeluşul lor va veni pe lume în aprilie 2015“, se afirmă în acelaşi text, publicat cu o zi înainte de prima apariţie în public a ducesei de Cambridge pe parcursul ultimelor două luni.

Potrivit sursei citate,  ducesa Catherine “continuă să sufere din cauza unor vărsături severe”, o formă de greţuri violente provocate de sarcină, de care a suferit şi în perioada în care era însărcinată cu prinţul George. “Starea ei se ameliorează progresiv“, adaugă acelaşi comunicat.

Marţi, “ducele şi ducesa de Cambridge îi vor primi, în numele reginei, pe preşedintele Republicii Singapore, Tony Tan Keng Yam, şi soţia sa, la Royal Garden Hotel din Londra în cadrul unei vizite de stat“, se mai arată în comunicat

Ducesa de Cambridge va asista, de asemenea, la ceremonia de premiere a celei mai bune fotografii cu animale din anul 2014. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, al treilea pe linia de succesiune la tron, care s-a născut pe 22 iulie 2013.