3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:15
No menu items!

Agresorul din Satul de Vacanţă Mamaia este cercetat, sub control judiciar, pentru tentativă de omor

spot_img

Bărbatul care la sfârşitul săptămânii trecute a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia este liber

atac-cutit

Bărbatul care la sfârşitul săptămânii trecute a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia, în urma unui conflict spontan izbucnit la o terasă, şi care apoi a fugit de la locul faptei, este cercetat sub control judiciar, au decis procurorii constănţeni.

Alexandru Lăzărescu, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a predat joi Poliţiei Mamaia, unde a vebit însoţit de avocatul său. Tânărul a decis să se predea, la patru zile după comiterea faptei, doar după ce anchetatorii reuşişeră să o identifice pe prietena acestuia şi era o chestiune de ore până când ar fi fost prins.

Bărbatul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii luând în cazul său măsura preventivă a controlului judiciar, fiind pus sub învinuire pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. De asemenea, cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Alexandru Lăzărescu este acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică a înjunghiat cu un cuţit doi tineri, în vârstă de 29 şi, respectiv, 33 de ani, cu care s-a certat la o terasă din Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia.

R.D.