16.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 23:16

Agresorul de la Nana, arest la domiciliu

spot_img

udrea_nana

Ştefan Fileaţă, bărbatul care a agresat o bătrână în comuna Nana din Călăraşi, în timpul unei vizite a Elenei Udrea, va fi cercetat în arest la domiciliu, potrivit deciziei Judecătoriei Olteniţa, ce urmează să fie contestată de procurorii care au cerut arestul preventiv, au declarat reprezentanţii Ministerului Public, citați de Mediafax.

Fileaţă, care o însoțea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana, a fost reţinut joi seară de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, care au cerut instanţei arestarea preventivă a bărbatului. Instanţa a decis, vineri seară, ca bărbatul să fie cercetat în arest la domiciliu, decizia nefiind definitivă.

Ștefan Fileață este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat, vineri, Parchetul instanţei supreme. Începerea urmăririi penale a fost dispusă de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au deschis un dosar penal, joi, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie de 62 de ani a fost agresată în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, în campania electorală a PMP.

 D.M.