2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 6:37
No menu items!

Aglomerație pe drumurile către litoral și Valea Prahovei

spot_img

Aglomerație pe drumurile către litoral și Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că miercuri traficul rutier este intens pe pe autostrada A2 (Bucureşti – Constanţa) și pe DN1 (București – Brașov), unde s-au format coloane de maşini care măsoară kilometri.

Astfel, pe DN1 s-a format o coloană de autovehicule la Comarnic, pe sensul către Braşov, pe o distanţă de doi kilometri. Potrivit informaţiilor centralizate la ora 9.45 de către Centrul Infotrafic, pe Autostrada Soarelui coloanele de maşini se întindeau pe o distanţă de aproximativ trei kilometri la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul către Constanţa.

Pe Autostrada Soarelui, circulaţia a început să scadă în intensitate, după ora 11.00, iar potrivit informaţiilor centralizate la ora 11.15 la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, coloanele de maşini se întindeau pe circa 300-400 de metri.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au anunţat, la rândul lor, că pe DN 39 Constanţa – Mangalia se circulă în coloană între localităţile Cumpăna şi Agigea, pe sensul de mers către staţiunile din sudul litoralului. Traficul este restricţionat pe podul de la Agigea, aflat în reparaţii, şi se merge numai pe pe benzile centrale, iar în zonă se află mai multe echipaje de poliţie care dirijează circulaţia.

Poliţiştii de la Rutieră au anticipat un trafic intens odată cu începerea mini-vacanţei de 1 Mai şi Paşti, în special pe principalele artere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pe litoral.

Peste 1.500 de poliţişti de la Rutieră şi 298 de aparate radar vor monitoriza zilnic traficul pe 394 de drumuri naţionale şi europene, în perioada mini-vacanţei dintre 1 şi 6 mai, a precizat IGPR.

Raluca Dan