3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 7:41
No menu items!

Agent de poliție găsit împușcat în cap

spot_img

Agentul de poliție care era ajutor de şef de post în localitatea Miheşu de Câmpie a fost găsit împuşcat în cap, joi după-amiază, în maşina de serviciu.  Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, unde este supus unei intervenţii chirurgicale, medicii făcând eforturi deosebite pentru a-i salva viaţa.

Comisar şef Livia Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş, a declarat că agentul se întorcea din Şăulia de Câmpie, unde fusese să ducă o serie de invitaţii la audieri. Martorii au afirmat că, la întoarcere, maşina condusă de poliţist a scăpat de sub control şi a intrat într-un gard de pe marginea drumului, iar la scurt timp au auzit un zgomot puternic.

Cei doi martori susţin că s-au deplasat la locul accidentului şi l-au găsit pe poliţist cu o plagă împuşcată în zona capului.

Conducerea IPJ Mureş a deschis o anchetă pentru a stabili dacă pistolul din dotarea poliţistului s-a descărcat accidental şi care a fost cauza incidentului. Agentul, în vârstă de 45 de ani, are trei copii şi lucra în poliţie din anul 1991.