8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 0:46

Agent de circulație, prins că vindea droguri

spot_img

Un agent de poliție de la Brigada de Poliție București a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc pentru consum propriu

Peste 10.000 de pastile de ecstasy, găsite la cinci traficanţi de droguri olandezi şi români
foto: gazeta nord-vest.ro

Potrivit anchetatorilor, agentul a vândut în mai multe rânduri comprimate ecstasy, cocaină și amfetamină. Astfel, el a fost urmărit pe date de 13 februarie, când a vândut unei persoane  două comprimate de ecstasy ce conţineau MDMA, contra sumei de 120 lei. De asemenea, pe 6 martie a vândut aceleiași persoane cinci comprimate de ecstasy ce conţineau MDMA, contra sumei de 300 lei, iar în data de 15 mai a fost prins cu cantitatea netă de 9,51 grame de cocaină, 12 comprimate de MDMA şi 4 comprimate de amfetamină, droguri pe care le avea acasă.

Cazul a fost instrumentat împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – S.C.C.O. Ilfov și suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial București au cerut, vineri, Tribunalului București arestarea preventivă a agentului de la Poliția Rutieră București, pentru 30 de zile. Totodată, procurorii DIICOT – S.T. București au trimis astăzi Direcției Generale de Poliție a Municipiului București informarea în baza căreia polițistul inculpat urmează  a fi suspendat din funcție și pus la dispoziție.

S.M.

Articolul precedentCum va fi vremea în weekend
Articolul următorÎn puii Elenei Udrea