12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 14:04

Afiș cu Rihanna, INTERZIS copiilor – VIDEO

spot_img

Afișul de promovare a parfumului “Rogue”, considerat “sugestiv din punct de vedere sexual”, va trebui expus departe de ochii copiilor

 rogue-rihanna

Afișul de promovare a parfumului cântăreței Rihanna, “Rogue”, a fost considerat “sugestiv din punct de vedere sexual” de autoritatea de reglementare a publicității din Marea Britanie, care a recomandat ca el să fie expus departe de ochii copiilor.

Pe acest poster, Rihanna este fotografiată din profil, așezată, cu picioarele ridicate, sprijinite pe o uriașă sticlă de parfum “Rogue”, relatează AFP. Este îmbrăcată sumar, are brațele încrucișate pe piept și i se văd două tatuaje.

http://www.youtube.com/watch?v=IgFX3QbGViU

“Deși considerăm că imaginea nu este deschis sexuală, am apreciat că poziția Rihannei, cu picioarele ridicate, este provocatoare”, scrie Autoritatea britanică de supraveghere a publicității (ASA), care a primit o reclamație pe această temă.

“Din acest motiv și pentru că Rihanna pare goală, în afara pantofilor cu toc înalt, am ajuns la concluzia că reclama este sugestivă din punct de vedere sexual și ar trebui să fie supusă unei restricții de amplasare ca să nu fie văzută de copii”, adaugă instituția.

C.A.