11.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 3:58
No menu items!

Afacerist italian din România amenințat cu decapitarea în numele Statului Islamic. FOTO

spot_img

Atacatorii cibernetici l-au avertizat că urmează și el

iragri 4

Un afacerist italian din România a fost amenințat cu moartea în numele grupării teroriste Statul Islamic (ISIS). Afaceristul s-a adresat imediat Poliției formulând o plângere penală.

Italianul, care derulează afaceri în România încă din anii ’90, deține o firmă cu activități în domeniul agricol. Site-ul acestei firme a fost spart fiind blocat și postându-se pe el o fotografie cu decapitarea unui ostatic și un mesaj de avertizare la adresa italianului.

Spart de Statul Islamic

Mulțumiri Emirului Baghdadi

Ne pare rău, dar ești un kafir și vom ajunge în țara ta în curând. Așteaptă-ne

Pacea fie cu tine

Ne pare rău, Kafir, dar vei fi și tu decapitat. Tu și toți Kafirii așteptați-ne în orașul vostru.

Salaheddine

Mesajul de amenințare
Armata Statului Islamic

Afaceristul italian a depus o plângere la Poliție și a luat legătura cu administratorul web al paginii pentru restabilirea site-ului.

isis_italian (3)

 

Kafir este un termen folosit în doctrina islamică, care înseamnă „necredincios”, referindu-se la cei care resping ideea existenței unui dumnezeu al Islamului.

Emir provine din termenul arab Amir sau Ameer, care își are originea în acronimul AMR – „cel care dă ordine”. În alt înțeles, înseamnă „cel care trăiește etern” (amr)

As-salamu alaykum – Pacea fie cu tine, fiind o formă de salut.

Salaheddine este un cartier al orașului sirian Aleppo, purtând numele liderului musulman Saladin (Ṣalāḥ ad-Dīn Yūsuf ibn Ayyūb), cel care a înfruntat invaziile din timpul Cruciadelor.