1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:10
No menu items!

Aeronavele au întârzieri din cauza vremii

spot_img

Nicio cursă de pe Aeroportul Otopeni nu a fost anulată din cauza vremii, miercuri, dar mai multe aeronave au decolat sau au aterizat cu întârzieri de aproximativ o oră. O cursă de la Oradea nu a mai ajuns miercuri dimineaţă pe Aeroportul Otopeni deoarece aeronava, care trebuia să aterizeze marţi seară acolo, a fost dirijată spre Timişoara, de unde va reveni în Bucureşti fără pasageri. Aceștia vor fi aduşi la Bucureşti cu o altă aeronavă.

O cursă de la Iaşi care urma să ajungă în Capitală la ora 7.10 nu a mai decolat întrucât s-a constatat o defecţiune la un senzor al aparatului de zbor. Pasagerii au fost coborâţi din aeronavă şi ar putea pleca spre Bucureşti cu următoarea cursă.

Se fac operaţiuni de degivrare (înlăturarea straturilor de chiciură sau de gheață de pe anumite suprafețe metalice) pe toate aeroporturile, acestea fiind motivul pentru care zborurile au întârzieri atât la decolare cât şi la aterizare. Jumătatea de sud a ţării şi Moldova sunt până miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente şi viscol.

D.M.